25 Goed betaalde banen zonder diploma in 2022

Ben je op zoek naar goed betaalde banen zonder diploma? Dan wil je een mooi inkomen en dat kan!

Hier onder laten we een lijst zien voor banen waar je geen opleiding voor nodig hebt. Het zijn banen waar je veel geld mee kan verdienen. En dit zijn allemaal banen van mensen die niet naar school zijn gegaan.

 

Wil je veel geld verdienen in korte tijd ? Dan kun je ons aparte artikel lezen. Wil je meer een baan of iets voor de langere termijn, lees dan de banen hieronder:

1. Handelaar

De eerst op de lijst is handelaar worden. Je kunt het zo gek niet bedenken en mensen hebben er geld voor over. Je kunt beginnen op marktplaats met je handeltje en er zijn tientallen voorbeelden van mensen die er goed geld mee verdienen.

2. Programmeur worden

Vrees niet als je nog niet kan programmeren. Als je solliciteert om programmeur te worden kijkt men niet naar je CV of opleiding, ze kijken naar of je kan programmeren of niet, of dat je de potentie hebt om programmeur te worden.

Er zijn de laatste jaren veel nieuwe frameworks en programmeertalen bij gekomen en scholen zijn gewoon niet zo goed in dat bijbenen. Werkgevers kijken dus niet naar je opleiding.

Salaris van een programmeur: 100.000 – 500.000 euro per jaar

3. Portier

Dit beroep is misschien niet voor iedereen maar je hebt er geen opleiding voor nodig. Een portier gaat vooral om je mindset en je kunst om rust te bewaren en opstootjes te stoppen.

Een portier verdient meestal wel een dikke 2000 euro per maand en je bent altijd op een leuk feestje. Natuurlijk is dat afhankelijk van waar je portier gaat worden.

Tegenwoordig zijn er wel certificaten maar die kun je ook nog krijgen nadat je al bent aangenomen.

Salaris: 2000 euro per maand

4. Luchtverkeersleider

Hiervoor heb je wel een middelbare school opleiding voor nodig, maar geen andere vervolg opleiding. Als je snel kan nadenken is dit een ideale baan voor je.

Je krijgt veel rust en vakantie bij deze baan aangeboden. Je krijgt direct een dik salaris als je word gekozen.

5. Horeca medewerker

Ben je een beetje sociaal? Dan is dit de ideale baan voor je. Je pakt al snel 2.000 euro als je fulltime op een goede locatie komt te werken. Wat wil je nog meer?

6. Vuilnisman

Ho ho, kan je zoveel geld krijgen zonder opleiding? Vuilnisman? Klinkt apart. Maar het is echt zo. Deze baan verdient meer dan 2.000 euro per maand.

7. Webshop eigenaar

Ben je wel is gestart met een webshop of het idee gehad om een webshop te starten?

Ik update dit artikel maandelijks!