Geld Verdienen met Instagram

Geld verdienen met instagram is de droom van veel mensen. Wij leggen jou de 5 beste methodes uit zodat jij in korte tijd veel geld kan verdienen met instagram.

geld verdienen met instagram

Geld verdienen met social media

Instagram is goed vergelijkbaar met twitter, 
door middel van een account kun je iedereen volgen en liken.
 Geld verdienen met social media kan zodra er bedrijven zijn op de sociale media. Op Instagram heb je zeker bedrijven die jou kunnen helpen met geld verdienen.

Instagram kun je dus ook gebruiken om je zakelijke producten via foto’s te delen. 
Wereldwijd heeft Instagram rond de 600 miljoen maandelijkse gebruikers, 
waar uit ongeveer de helft een dagelijkse gebruiker is. Genoeg kansen dus om geld te verdienen of gesponsord te worden.

Volgers, likes en reacties krijgen op Instagram?

Wil je er tussenuit springen met jouw account op Instagram?, 
probeer dan je eigen profiel te creëren, en druk je eigen stempel af op je geplaatste foto’s.
 Kies voor een duidelijke thema binnen je onderwerp wat jij wilt plaatsen, 
maar gebruik bijvoorbeeld ook bij iedere foto, dezelfde filter.
Maak ook gebruik van de mogelijkheid om tags en hashtags te plaatsen bij je post.

Socialize met je volgers op Instagram

Instagram is niet zomaar een social network product, volg accounts die jou inspireren, dezelfde onderwerpen behandelen of soortgelijke onderwerpen behandelen.
Vergroot je zichtbaarheid op Instagram door reacties of vragen te plaatsen bij een post. 
Maar voorkom irritatie bij je volgers door niet te vaak te reageren.
 Interactie is de sleutel tot socialisatie met je volgers. Geld verdienen met instagram volgers is het geheim. Je volgers zijn hetgene dat geld waard is. Geld krijgen komt daarna.

Hoe verdien je geld met instagram?

Jij vraagt je af hoe verdien je geld met instagram natuurlijk. Een populaire mogelijkheid is dat het kan gebeuren dat bedrijven jou gaan benaderen voor het promoten van een product. Of dat ze je benaderen om geld te verdienen met instagram voor  een dienst die bij jouw eigen publiek past. Maar je kan bedrijven ook zelf benaderen of ze jouw account op Instagram willen sponsoren. Er zijn per bedrijf natuurlijk diverse factoren die meespelen die bepalen hoeveel volgers, likes of zelfs reacties nodig zijn.
 Wil je bedrijven de mogelijkheid geven om je te benaderen, dan kun je gebruik maken van je biografie op Instagram. Hier kun je een verwijzing geven naar je website en je contactgegevens.

De vergoedingen kunnen bestaan uit geld maar ook uit producten. Als geld verdienen met instagram je bevalt kun je ook kiezen voor producten. Je ziet bijvoorbeeld heel vaak als starter de geld vergoeding van €0,25 per like en €1,00 per reactie.

Geld krijgen & Regels

Er zijn echter geen specifieke regels voor gesteld wat je aan een bedrijf zou mogen vragen. Geld krijgen is niet het probleem. Maar je moet wel aansluiten bij het publiek. Instagram blijft afhankelijk van likes, volgers en reacties als je spreekt over geld verdienen. Onderhandel met bedrijven wat hun accepteren per product die jij promoot. Geld verdienen met instagram en ondertussen met leuke bedrijven samenwerken!
De belangrijkste regel is dat je zelf achter het product staat wat jij voor een bedrijf promoot. Plus dat je altijd vrije posts houd voor andere bedrijven.

Affiliate Marketing

Affiliate Marketing kan ook voor vergoedingen zorg per product of dienst die jij promoot voor bedrijven. Je kunt je aanmelden bij Affiliate Netwerken als bijvoorbeeld: (daisycon.com, awin.com of affiliateblogger.nl)

Een affiliate netwerk fungeert als een tussenpersoon en zorgen netjes voor uitbetaling wanneer iemand jouw link aanklikt. Plaats deze link dan ook in jouw biografie op Instagram.
 Affiliate marketing zorgt dat geld verdienen met instagram simpel blijft. Neem als voorbeeld dat je een actieve mountainbiker bent. En je hebt een mountainbike die echt goed is te gebruiken voor in de bossen. Dan plaats je een foto van jouw mountainbike, je omschrijft alle voordelen van deze bike. En je vermeld dat de link waar hij is te kopen in je biografie staat. Voor iedere aankoop via jouw link krijg jij dan netjes een vergoeding. Ook hier geld natuurlijk, plaats alleen als je achter het product staat. Je wilt natuurlijk geen slechte producten aanbieden. En daardoor je naam kwijtraken op Instagram. En die naam moet je natuurlijk goed houden, tenminste als je geld verdienen met instagram interessant vind. Lees voor meer informatie ook onze homepage over Geld verdienen.

Promoten en verkopen van je producten en foto’s

Als gebruiker van Instagram kun je diverse apps gebruiken om je foto’s leuk te presenteren, denk bijvoorbeeld aan de uitbreidingen “layout from Instagram” of “boomerang from Instagram”.

Instagram uitbreiding

Het gebruik van “layout from Instagram” is goed toe te passen op het promoten van je producten. Neem als voorbeeld dat schoenenfabrikant Nike je sponsort. En ze vragen je de nieuwste uitgebrachte schoenen te promoten. Met deze extra app kun je een leuke remix maken van het product. Wat gedragen word onder een diversiteit van sportkleding. Een genoemde “collage” waarin je meerdere producten van de schoenen promoot aan je volgers en likers.

“boomerang from Instagram” is een uitbreiding van Instagram waarin je korte video’s kunt maken. Zoals de omschrijving eigenlijk al verteld. Je kunt deze app gebruiken om korte video’s te maken. Dat kan van jouw product dat je promoot. Neem de schoenen nog een keertje als voorbeeld. Je maakt met “boomerang from Instagram” een korte video waarin je de schoen promoot tijdens een wandeling, de ervaring van hoe deze schoen loopt, maar bijvoorbeeld ook een kleine promotievideo van hoe de schoen er rondom uit ziet.

Instagram geld verdienen

Naast deze genoemde apps is er een breed spectrum aan kwaliteit verbeterende apps voor foto’s. Deze apps heb je nodig om met instagram geld verdienen mogelijk te maken. Neem als zoekterm collage maken, dan kom je uit op o.a. ”snapseed” ( fotobewerking met professionele kwaliteiten) of “photo lab picture editor” ( filters, collages, effecten en snelle touch-ups)

Geld verdienen met instagram volgers

Geld verdienen met instagram is goed mogelijk met de juiste tools. Het belangrijkste is nog wel je volgers. Zorg dat je instagram volgers hebt. Geld verdienen met instagram volgers en dat is de truc!

Bouw eerst een goed publiek op. Instagram houd van populaire accounts. Daarmee kun jij geld verdienen.

Speciale aanbieding, klanten met jouw product

Bedenk “exclusieve aanbiedingen” en plaatst deze onder het gepromote product.
 Neem als voorbeeld een speciale kortingscode waarin een 2e aankoop van het product je 30% korting kan opleveren. Ook kun je als “actie” houden dat wanneer een klant een aankoop doet, de klant bij een volgende aankoop korting krijgt wanneer iemand via deze klant hetzelfde product ook aankoopt.
Klanten kunnen natuurlijk hun aankopen plaatsen op Instagram en maak met bijvoorbeeld de app “layout from Instagram” een collage van meerdere klanten die foto’s hebben geplaatst en “re-post” deze op jouw eigen Instagram.

geld verdienen met foto's verkopen

geld verdienen met foto’s verkopen

Foto’s verkopen

Er zijn veel mogelijke opties om je foto’s te verkopen die je plaatst op Instagram. Bijvoorbeeld de apps “Foap”, “Twenty20” en “Snapwire” zijn veel gebruikt om jouw foto’s te verkopen als stockfoto’s. Je kunt per foto bijvoorbeeld €7,50 verdienen. Dat is wanneer iemand jouw foto wilt gebruiken.

Geld verdienen met instagram was nog nooit zo makkelijk. Voor het verkopen van je foto’s hoef je niet meteen duizenden volgers te hebben om op te vallen. Jouw account is jouw visitekaartje voor het verkopen van producten.

Promoten en geld verdienen

Ook kun je tijdens het promoten van je product foto’s plaatsen hoe het product op de markt is gekomen. Maak bijvoorbeeld foto’s hoe de “Air Max” met de hand worden gemaakt, en hoe de “luchtkussens” worden gevuld van deze schoenen, wat voor handwerkzaamheden worden uitgevoerd aan de voering van de “Air Max” of plaatst foto’s van de werkplaats hoe het product ontstaat. Maar bijvoorbeeld ook diverse foto’s met “originele” manieren van hoe de schoenen worden geveterd.
Het promoten van je producten word hiermee uitgebreider. Maar ook leuker om aan het werk te zijn. Wat jou dan weer brengt op het verkopen van je foto’s. Ook hiervoor zijn er natuurlijk diverse wegen die jouw hierin kunnen helpen.

Account Instagram verkopen

Er zijn ook invloedrijke gebruikers op Instagram die na verloop van tijd er voor kiezen hun account te verkopen. Geld verdienen via instagram is dus een optie als je je account verkoopt. Maar daarna verdien je dus geen geld meer. Het is een eenmalig bedrag dat je verdient.

Hiervoor zou je gebruik kunnen maken van websites als: “viralaccounts.com” of “fameswap.com”. Dit alles is als gebruiker van Instagram pas reëel bij voldoende volgers. Die volgers moeten dan een actief en betrokken profiel hebben. Tenminste als je je instagram account wil verkopen.
Op de website “influencermarketinghub.com” kun je berekenen wat jouw Instagram waard kan zijn.